Living the Requiem

Coral Albada de Granollers

Finalitzat
2019/20
divendres, 7 de febrer | 21:00 h
Durada: 85 minuts

Preu
18€ Zona A
9€ Zona B
9€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 14,4€
5-7 espectacles: 13,5€
+8 espectacles: 12,6€

FITXA ARTÍSTICA

Creació: Daniel Mendikoa
Producció: Coral Albada de Granollers i ToGetArt Creations
Compositor: Dan Forrest
Direcció artística: Daniel Mendikoa
Cors participants: ToGetArt Vocal Ensamble, Coral Albada de Granollers i EMM Can Roig i Torres
Pianista: Ignasi Prunés

Sala Gran

Apostem per les propostes locals i comarcals

Compartir

Amb motiu de la celebració del 40è aniversari de la Coral Albada de Granollers, ens presenta aquest ambiciós projecte que gira entorn de l’obra coral Requiem for the Living del compositor nord-americà Dan Forrest. Una obra contemporània que en molts moments recorda una banda sonora, però no d’una pel·lícula o d’una sèrie, sinó composta sobre un text litúrgic, una missa de rèquiem (una missa de difunts), però amb una característica molt especial: és un rèquiem per a la vida.

Un concert que es desmarca de les misses de rèquiem tradicionals

Què és la vida i que és la mort?

Amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari, la coral Albada de Granollers i ToGetArt Creations ens presenta aquest ambiciós projecte d’arts escèniques performatives inspirat en l’obra coral Requiem for the Living del compositor nord-americà Dan Forrest, estrenada l’any 2013, que busca provocar un moviment interior per cercar una resposta.

L’obra de Forrest està composada sobre un text litúrgic, una missa de rèquiem (una missa de difunts), però amb una característica molt especial que es desmarca de les misses de rèquiem tradicionals: és un rèquiem per la vida i no per la mort. Forrest proposa una narrativa pròpia apropant l’obra a un àmbit més terrenal i qüestionant aquests dos conceptes.

La creació Living the Requiem aglutina nombroses disciplines artístiques sobre l’escenari: música coral, música instrumental, dramatúrgia, cant líric. poesia... com a eines per facilitar la recerca interior segons la sensibilitat de cada espectador.

En la primera part podrem conèixer al Carles, un home qualsevol amb un somni molt peculiar: anar al seu propi funeral en vida. Les intervencions dels diferents personatges ens aproparan al món creat per Dan Forrest.

Divendres
07
feb
Des de
9 €
Finalitzat