Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Gandulegem amb Arnau Tordera i Neus Ballús

Finalitzat
2019/20
Dimecres 01 de juliol | 19:30 h

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia per participar-hi.

Entrada d'unitat familiar: persones que conviuen en un mateix domicili i que podran estar juntes.
Entrada individual: persones que viuen en domicilis diferents i que hauran de guardar la distància de seguretat.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Quin és el paper de la narrativa en un disc? I en una pel·lícula? Aquest és el punt de partida del diàleg entre el compositor, guitarrista i cantant Arnau Tordera i la directora, guionista i productora audiovisual Neus Ballús. Amb ells reflexionarem sobre les diferents realitats del procés de creació, de com s’estructura i s’articula el discurs de cada projecte artístic.

Arnau Tordera
Artista polifacètic format a l'Escola Superior de Música de Catalunya i al Taller de Músics de Barcelona. També és llicenciat en Filosofia per la UAB.
És cantant, guitarrista i compositor del grup de música moderna Obeses, amb el qual ha publicat cinc discos; ha estrenat un concert simfònic amb la Banda Municipal de Barcelona i cor a L'Auditori de Barcelona; un concert per a cobla i cor mixt al festival Amb So de Cobla, pel qual se li va concedir el Premi Rotllana 2019; i ha compost i protagonitzat l'òpera-rock Verdaguer, ombres i maduixes.

Neus Ballús
És directora, guionista de cinema i productora audiovisual. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra. Té experiència com a realitzadora i muntadora de documentals. Ha estat editora i presentadora dels informatius de 8TV i City TV. Ballús es defineix com una lectora voraç que juga amb la realitat i la ficció.

Mercè Alsina
És llicenciada en Geografia i Història, postgrau en Gestió Cultural i del Patrimoni, i màster en Estudis Avançats en Història de l’Art. Actualment forma part del grup d’Investigació d’Art, Interculturalitat i Globalització de la Universitat de Barcelona. És crítica d’art i membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art. Ha comissariat diverses exposicions i ha publicat en diferents formats sobre art.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Dimecres
01
jul