Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Gandulegem amb Israel Ariño i Josep Pedrals

Finalitzat
2019/20
Dimecres 08 de juliol | 19:30 h

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia per participar-hi.

Entrada d'unitat familiar: persones que conviuen en un mateix domicili i que podran estar juntes.
Entrada individual: persones que viuen en domicilis diferents i que hauran de guardar la distància de seguretat.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Quin és el paper de la narrativa en un fotollibre? I en un llibre de poesia? Aquest és el punt de partida del diàleg entre el fotògraf Israel Ariño i el poeta Josep Pedrals. Amb ells reflexionarem sobre les diferents realitats del procés de creació, de com s’estructura i s’articula el discurs de cada projecte artístic.

Israel Ariño
Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on va estudiar gravat i escultura. Ha cursat estudis de fotografia en diverses escoles, principalment a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha complementat la seva formació amb diversos fotògrafs reconeguts.

Josep Pedrals
Es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d'investigació en el gènere, recita poesia de manera professional, explica la poesia en cursos i conferències, difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació; també, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus i periodicitat, posa versos a la música de diversos compositors, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d'altri...

Mercè Alsina
És llicenciada en Geografia i Història, postgrau en Gestió Cultural i del Patrimoni, i màster en Estudis Avançats en Història de l’Art. Actualment forma part del grup d’Investigació d’Art, Interculturalitat i Globalització de la Universitat de Barcelona. És crítica d’art i membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art. Ha comissariat diverses exposicions i ha publicat en diferents formats sobre art.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Dimecres
08
jul