Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Masterclass de Jazz Steps i concert

Amb Xavi Swing i Non Jambi & The Coconuts

Finalitzat
2019/20
Dissabte 11 de juliol | 20:30 h

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia per participar-hi.

Entrada d'unitat familiar: persones que conviuen en un mateix domicili i que podran estar juntes.
Entrada individual: persones que viuen en domicilis diferents i que hauran de guardar la distància de seguretat.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Nivell intermedi - avançat

Classe de swing per aprendre a ballar, sense parella, el ball que ens porta pel Charleston dels anys 20, swing dels 30 i 40 fins al Rock&Roll dels 50.

Xavier Recuenco. Ballarí i professor especialitzat en balls de la música Swing. La seva passió és el swing però la seva formació ha tocat moltes branques com Lindy Hop, Balboa, Charleston, Tango Argentí, Jazz, Ballet clàssic, Contemporani, etc. Ha participat en diversos concursos i campionats internacionals i porta més de 20 anys exercint de docent en balls swing.

Al finalitzar la sessió, es proposa música en directe a càrrec de Non Jambi per posar en pràctica el que s’haurà après a la classe magistral. Seguint les mesures sanitàries indicades arran de la Covid-19, l’activitat es farà de manera individual, sense contacte.

Non Jambi & The Coconuts neix de l’ampliació del trio Non Jambi & The Durans per la necessitat imperiosa de posar més ritme als directes. Aquest quintet se situa entre la intimitat i les ganes més boges de ballar, amb arranjaments d’alguns dels temes més populars del swing, el calypso dels anys 30, 40 i 50 i un polsim del folklore mexicà. Entre el seu repertori, es troben artistes com Fats Waller o les Andrew Sisters, així com Natalia Lafourcade o Nina Simone. El quintet el formen bateria, baix, clarinet, trombó i veu amb ukelele baríton.

Nivell intermedi - avançat
Col·labora: LindyFrogs
Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Dissabte
11
jul