Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Gandulegem amb Roser López Espinosa i Martí Torras

Finalitzat
2019/20
Dimecres 15 de juliol | 19:30 h

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia per participar-hi.

Entrada d'unitat familiar: persones que conviuen en un mateix domicili i que podran estar juntes.
Entrada individual: persones que viuen en domicilis diferents i que hauran de guardar la distància de seguretat.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Quin és el paper de la narrativa en una peça de dansa? I en un espectacle de teatre? Aquest és el punt de partida del diàleg entre la coreògrafa i ballarina Roser López Espinosa i el director d’escena i dramaturg Martí Torras. Amb ells reflexionarem sobre les diferents realitats del procés de creació, de com s’estructura i s’articula el discurs de cada projecte artístic.

Roser López Espinosa
Formada a la MTD / Escola Superior d'Arts d'Amsterdam i amb l'exentrenador olímpic Jaume Miró, ha treballat amb coreògrafs com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura, Iago Pericot, Katie Duck, Marta Reig Torres i el cineasta Isaki Lacuesta, entre d'altres. El seu treball com a creadora li ha valgut el reconeixement amb diversos premis (The lizard's skin rep el Primer Premi de Solos de Masdanza al 2006, entre d'altres) i té presència regular a escenaris internacionals amb peces com Lowland, Novembre o Hand to hand. Al 2017 crea la peça de gran format L'estol per a la Producció Nacional de Dansa. Coreògrafa invitada per companyies internacionals com Conny Jansen Danst (Holanda) i Skånes Dansteater (Suècia). Docent a centres de formació internacionals. Col·labora amb companyies de circ com Circ Pànic i Cie XY (França). És artista associada al centre de creació La Caldera a Barcelona. És artista resident al Mercat de les Flors 2018-20.

Martí Torras
Director d'escena, dramaturg, escenògraf, il·luminador, actor..., són algunes de les professions que l’ocupen dins el món del teatre, on ha treballat amb nombroses produccions teatrals i companyies, i ha dirigit espectacles de teatre de text, musicals, monòlegs, cabarets, teatre familiar, titelles, que s'han estrenat en alguns dels millors teatres i festivals de la península. Sempre ha destacat per la seva polivalència en el camp de la direcció d'escena; això l'ha portat a treballar en el món de la dansa i del circ, i és el creador d'espectacles de referència en el món del clown.

Mercè Alsina
És llicenciada en Geografia i Història, postgrau en Gestió Cultural i del Patrimoni i màster en Estudis Avançats en Història de l’Art. Actualment forma part del grup d’Investigació d’Art, Interculturalitat i Globalització de la Universitat de Barcelona. És crítica d’art i membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art. Ha comissariat diverses exposicions i ha publicat en diferents formats sobre art.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

Dimecres
15
jul