Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Assedegats

dirigida per Oriol Broggi

Finalitzat
2019/20
DURADA:  105
Dilluns 13 de juliol | 19:30 h

Acte gratuït amb aforament limitat i reserva prèvia.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides durant la funció i serà obligatori portar la mascareta. 

El Teatre Auditori projectarà en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, de Wajdi Mouawad (autor d'Incendis) i Benoît Vermeulen, dirigida per Oriol Broggi. Es tracta de l'últim muntatge de La Perla 29 que s’estrena el 6 de juliol en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides durant la funció i serà obligatori portar la mascareta. 

ASSEDEGATS, unes ganes de viure, de ser lliure 

Ens trobem davant d’un text de teatre formal de Mouawad i Benoït Vermeulen on es barreja la comèdia, la tragèdia i el drama. És un trasbals total on les emocions són a flor de pell. Mouawad narra com ningú la intensitat del moment i ens fa viure la tragèdia grega d’una forma diferent, ens la fa redescobrir amb uns ulls absolutament contemporanis. 
 
El tema central d’Assedegats es desenvolupa al voltant d’un treball que han de fer dos adolescents parlant sobre la bellesa. Què passa quan la gent jove es pregunta per la bellesa del món que l’envolta? Què passa quan la gent jove no troba la bellesa enlloc i no sap explicar-la? 

Assedegats és una set absoluta. Unes ganes de viure, de ser lliure. Unes ganes de trobar el teu lloc en el món. Una necessitat de viure. Viure les situacions intensament. Una necessitat de que la vida sigui absoluta, una set infinita de coneixements, vivències, passions i descobriments. 

Dilluns
13
jul