Pasos Largos

Coriolis. Compañia de Titiriteros

Suspès
Des de
12 €
DURADA:  50 minuts
Dissabte 30 de gener | 20:00 h

Preus
12 €
6 € #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60 €
5-7 espectacles: 9 €
+8 espectacles: 8,40 €

FITXA ARTÍSTICA
Coriolis. Compañia de Titiriteros
Direcció: Gerardo Martínez
Dramatúrgia i Interpretació: Maru Fernández
Disseny de So i música original: Leandro Sabino

Pasos Largos
Pasos Largos
Pasos Largos
Pasos Largos

Una dona i tres vestits que es transformen en escena consignen tres passos tres moments a la vida d'un personatge. De la poesia a l'humor àcid, la sensibilitat travessa temes profunds i comuns, com la vida en parella, la vellesa i els vincles; a través d'un llenguatge original que trenca el motlle de la comunicació tradicional. 

L'espectacle pren el mil·lenari art de les titelles, i mitjançant un exhaustiu treball d'experimentació el porta pel camí de la innovació i la barreja per sorprendre cada moment a causa de la seva versatilitat tècnica, que inclou titelles de boca i objectes, objectivació de cos, així com armat i desarmat a partir d'una cosa tan simple com un vestit o un full de paper. 

Coproducció uruguai/argentina premiada per Iberescena, amb un equip jove i creatiu darrere d'una investigació profunda en els diferents llenguatges que el teatre de titelles actual contempla. Un treball exhaustiu de recerca i experimentació en les tècniques, aconseguint com a resultat de la mixtura i innovació, noves i personals formes de comptar des de les possibilitats d'una solista. 

Coproducció uruguai/argentina premiada per Iberescena pel seu treball escènic 

Dissabte
30
gen
Des de
12 €
Suspès