Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

VIII FEMAC

Finalitzat
DURADA:  180 minuts
Dissabte 06 de març | 18:00 h

Preus
12 €
6 € #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60 €
5-7 espectacles: 9 €
+8 espectacles: 8,40 €

FITXA ARTÍSTICA
Anna Andreu
Meritxell Neddermann
Ferran Palau
Miquel Fernández - Acústiquem

Horaris dels concerts:
Acústiquem: 18 h a 18.30 h
Anna Andreu: 18.45 h a 19.30 h
Ferran Palau: 19.45 h a 20.40 h
Meritxell Neddermann: 20.50 h a 21.55 h

La vuitena edició del Femac arriba el 6 de març de 2021 amb Anna Andreu, Meritxell Neddermann, Ferran Palau i Acústiquem. Enguany podrem gaudir de l’estrena de nous treballs discogràfics i grans artistes de l’escena catalana. 

Anna Andreu debuta en solitari amb “Els Mals Costums” després de dos anys de silenci musical, acompanyada de la bateria Marina Arrufat. Ferran palau, ens apropa el seu quart treball “Kevin” amb un pop “easy-loving” o cançons d’amor amb preguntes d’aquelles que mai tenen una resposta clara. L’obra més romàntica i colorista de l’artista. 

Meritxell Neddermann, amb el seu àlbum debut “In the Backyard of the Castle”, es proclama com una de les propostes més originals del moment amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle inigualable. Acústiquem, el projecte de Miquel Fernández, l’impulsor del Femac, estrenarà a casa seva el tercer treball “1990” amb un recull de cançons on repassa la seva adolescència amb clares influències del pop-rock anglès i estatal. 

Anna Andreu, Meritxell Neddermann, Ferran Palau i Acústiquem participen en el VIII FEMAC