Fem Pop

El festival musical que no vol existir

Finalitzat
2020/2021
divendres, 5 de març | 20:00 h

Preus
12 €
6 € #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60 €
5-7 espectacles: 9 €
+8 espectacles: 8,40 €

Compartir

Torna FemPop (El Festival Musical Que No Vol Existir) a la fàbrica per a una tercera edició! Alcem el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria musical amb un festival que dóna tot el protagonisme a les dones. Celebrarem el Dia Internacional de les Dones amb concerts de les fabuloses Tronco, Augusta i Grauwi + Marta Cascales.

Augusta (FR). Cada cançó d'aquesta jove cantant de Toulouse (França) demostra que els xiuxiuejos arriben molt més lluny que els crits. Les seves petites joies de indie-folk vénen xopades de saviesa i talent. El seu concert en FemPop serà la seva estrena a Catalunya i Espanya.

 

Grauwi + Marta Cascales (CAT). Carla Gimeno (Grauwi), cantant de la banda The Crab Apples, s'uneix a la pianista i compositora Marta Cascales Alimbau. Porten una proposta intimista i poètica amb cançons com a flocs de neu que cauen a càmera lenta. Serà un concert que demostrarà que la unió fa la força. I que quan soni la música, és millor quedar-se en silenci.

 

Tronco (CAT). Tronco han arribat per a demostrar-nos que la vida pot ser meravellosa si la mantenim senzilla. Conxita i Fermí són del Prat de Llobregat, són germans i fan cançons. Conxita canta, Fermí toca la guitarra i fa els cors. El seu primer disc, editat per Elefant Records, és un deliciós homenatge a la joventut i la ingenuïtat. Prepara't per a un concert senzillament fabulós.

 

Divendres
05
mar
Des de
12 €
Finalitzat