Aspriu

Presentació del disc Vent en popa

Comprar
Des de
15 €
DURADA:  120 minuts
Divendres 12 de febrer | 20:00 h

Preus
15€ Preu únic
7,50€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

FITXA ARTÍSTICA
Sergi Ambròs - veus
Jaume Giménez - guitarra, veus i samplers

Aspriu
Aspriu

La proposta musical ASPRIU és un espectacle didàctic de poemes musicats amb ritmes mediterranis, que canta, declama i interpreta poetes catalans a fi de difondre la seva obra, el seu llegat i honorar la seva memòria. ASPRIU, amb la il·lusió flotant del cranc esperant l'onada, s’immergeix dins del món poètic, basant-se en l'espontaneïtat i una fidelitat pràctica sorprenent alhora de dilucidar les seves obres. L'espectacle ens farà gaudir de la poesia amb una proposta rigorosa i amb voluntat d'ésser, imaginativa, bella, variada i d'harmoniosa melodia.

Aspriu es defineix comuna formació acústica de veu, guitarra i ocasionalment, violoncel, que musiquem i interpretem poemes en llengua catalana. El grup es va crear l'any 2013  porta editats dos reculls. El principal objectiu del discVent en popa”, editat al 2020, és fer arribar a tots els públics l'obra dautors catalans mitjançant unes composicions musicals que tenen molta base folk i un caràcter molt mediterrani. Del repertori formen part poemes d'autors com Ramon Llull, Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, Joan Vinyoli, Josep Maria de Sagarra o d'altres més propers com Conxa Monrà. 

Aspriu presenta el disc “Vent en popa”, el segon treball del grup, format per un recull de 13 poemes musicats inspirats en el Mediterrani, en la seva gent i en les emocions que les desperta. 

Divendres
12
feb
Des de
15 €
Comprar