Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Una llum tímida

Companyia La Cicatriz

Finalitzat
DURADA:  90 minuts
Del 06.03.21 al 07.03.21

 Llista d'espera

Preus
15€
7,50€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

FITXA ARTÍSTICA
Col·lectiu La Cicatriz
Dramatúrgia: Àfrica Alonso Bada
Composició musical: Andrea Puig Doria i Àfrica Alonso Bada
Repartiment: Àfrica Alonso (Isabel) i Júlia Jové (Carmen)
Direcció Escènica: Marilia Samper
Música en directe: Andrea Puig Doria i Laura Masferrer
Direcció Musical: Andrea Puig Doria

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura. Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor per Isabel que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències. 

 Un projecte escènic de la Cicatriz 

La peça és una producció de La Cicatriz i òpera prima d’Àfrica Alonso i Andrea Puig. Només s’utilitzen les dues mirades, la de les protagonistes i la de les autores, per parlar d’un context, i per mostrar les dificultats, encara vigents, que comporta ser diferent i estimar diferent dins la nostra societat. És una bombolla d’intimitat que acull a dins les dues actrius i també al públic, amb una proximitat i complicitat màximes. 

La música original és una peça clau que, lluny de la pretensió d’acostar l’obra a un estil musical, en vol proposar un de diferent i propi, fent servir tan sols una guitarra i un violoncel per transmetre necessitats, dubtes i adéus de les personatges. 

Primer treball teatral de la Cia. La Cicatriz, que explica la història de dues dones lesbianes durant la dictadura franquista 

Dissabte
06
mar
Des de
15 €
Finalitzat
Diumenge
07
mar
Des de
15 €
Finalitzat