Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Sopar amb batalla

De Jordi Casanovas

Finalitzat
2020/2021
DURADA:  100 minuts
Dissabte 16 de gener | 20:00 h

Preus
25€ Zona A
12€ Zona B
12,50€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 20€
5-7 espectacles: 18,75€
+8 espectacles: 17,50€

FITXA ARTÍSTICA
Autor i director: Jordi Casanovas
Repartiment: Julia Barceló, Meritxell Calvo, Peter Vives, Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Jordi Coll i Majo Cordonet

Sala Gran

La Cris i el Dani s’estimen. La Cris és més jove. El Dani vol casar-se i tenir fills. La Cris encara vol passar moltes nits de festa amb els seus amics més moderns. Avui conviden a tota la colla de la Cris a sopar a la seva nova casa, una caseta a les afores de Barcelona, lluny del soroll, lluny de tota activitat d’oci, de tota festa. La casa somiada per en Dani, un comptable amb una vida tranquil·la i casolana. L’arribada dels amics provocarà incomoditat en el Dani fins el punt que un d’ells faci una broma de molt mal gust que afecta directament al Dani. A partir de llavors, uns i altres hauran de prendre partit, a favor del Dani o d’en Rafa, l’amic bromista. Una discussió, que escalarà fins arribar a baralla per acabar convertint-se en una guerra. Una guerra entre la cuina i el menjador. Qui guanyarà? Com comença una autèntica guerra?

Una obra que ja va ser nominada a millor text als Premis Butaca l’any 2011. Una obra amb un potencial comercial i còmic molt gran. Un mecanisme infal·lible i altament teatral. Dos espais, set intèrprets, la impossibilitat de sortir-ne, el pas de les hores i la guerra està servida.

En paraules del director

Tots amaguem secrets. Petites o grans mentides. Traumes que no volem revelar o defectes que creiem que no hem de mostrar. Tots amaguem alguna cosa. Necessitem fer-ho per sobreviure en societat. Per fingir que qui ens cauen malament ens cauen bé. Per evitar la confrontació i les baralles. Però hi ha cops que un ja no pot fingir més. En algunes ocasiones, aquella part interior nostra que potser voldríem mantenir oculta decideix sortir, sense que hi puguem fer res, sense que puguem aturar-la. Aquella part animal, irracional, incivilitzada. Aquella part que ens avoca a la batalla. Al voler acabar amb el que no pensa com nosaltres. Que ens porta a posar contra les cordes, fins i tot, a les persones que estimem.

Sopar amb batalla és una comèdia negra, negríssima, on podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un d’aquests set personatges que, aquesta nit, només tenien previst sopar, passar-ho bé i riure una mica. La rialla es torçarà. Molts riures, molts nervis i girs inesperats.

Dissabte
16
gen
Des de
12 €
Finalitzat