Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Veus que no veus

Amb la companyia Pepa Plana

Finalitzat
DURADA:  45 minuts
Dissabte 10 d'abril | 20:00 h

Preus
12 €
6 € #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60 €
5-7 espectacles: 9 €
+8 espectacles: 8,40 €

FITXA ARTÍSTICA
Pallassa Augusta: Pepa Plana 
Pallassa Blanca: Noël Olivé 
Direcció: Joan Arqué 
Escenografia: Xavier Erra 
Assistent direcció: Inés García 
Vestuari: Rosa Solé i Imma Ebjol 
Coreografia: Roger Julià 
Il·luminació: Yuri Plana 
Música: Lluís Cartes 
Música i veu a Tirallonga de monosíl·labs: Rosa Pou 
Fotografia: Aureli Sendra i Tony Lara
Producció: Cia. Pepa Plana 

Espectacle recomanat a partir de 16 anys

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en compte de dos pallassos? No és un tema menor. Si des de la nostra companyia sempre hem reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, ara volem entrar en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins una història.

Sense ser tant espavilats, no sembla ara un mal moment per arrencar una producció com aquesta. En un moment on el paper de la dona a les arts escèniques esta sota la atenta mirada de l’opinió pública i on les institucions públiques ja va sent hora que s’ho prenguin seriosament. Sembla que sempre haurem de recordar que els patis de butaques majoritàriament estan ocupats per dones, per tant ja va sent hora que es tingui present. 

Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Com canvien i quin significat prenen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure? Sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar. 

Pepa Plana presenta un nou espectacle amb dues pallasses en escena: ella i la Noël Olivé. Un repte genial!