Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Bots pel canvi

Amb La Big Band Basket Beat

Comprar
12 €
DURADA:  65 minuts
Dissabte 22 de maig | 20:00 h

Preus
12 €
6 € #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60 €
5-7 espectacles: 9 €
+8 espectacles: 8,40 €

FITXA ARTÍSTICA
Direcció musical: David Sitges-Sardà 
Direcció escènica: David Martínez 
Assessorament coreogràfic: Nora Sitges-Sardà 
Intèrprets: Josep Mª Aragay, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas, Rubén Gómez, Raúl Pérez, David Sitges-Sardà, Roger Sans-Guimerà
So: Carles Parra 
Il·luminació: David Martínez 

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Bots pel canvi és un muntatge de petit format en què l’orquestra de Basket Beat porta a escena els temes més clàssics de l’orquestra, i d’altres de nova creació, mostrant sense complexes les inquietuds educatives i  artístiques de la banda així com algunes de les dificultats amb què, una entitat del tercer sector com és Basket Beat, es pot trobar a l’hora de desenvolupar la seva tasca. L’espectacle, més íntim i pròxim al públic que mai, mostra els desitjos i les contradiccions amb què es troben els membres de l’orquestra en el compartir i relacionar-se en un projecte de creació col·lectiva com aquest.

Botar junts no és fàcil però, quan s’aconsegueix... alguna cosa canvia! Celebrem que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertanyen a totes. La dramatúrgia ens porta a fer-nos preguntes sobre l’ego; els grups; el joc, l’art i la creativitat com a formes per relacionar-nos; la immediatesa i les xarxes socials; o el conflicte i les diferents maneres d’afrontar-lo.

Un espectacle necessari que et contagia d'energia i et farà bategar el cor!

Dissabte
22
mai
Des de
12 €
Comprar