Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Formació d'un projecte escènic

Finalitzat
2020/2021
DURADA:  4 hores
Del 12.04.21 al 03.05.21 | 10:00 h

Preus:
20 € per cada sessió
Descompte 50% Residents del Centre d'Arts en Moviment

La formació consta de dues càpsules. Pots escollir-ne una o les dues.

Formació dinamitzada per Marine Budin i Marcela Imazio (Elclimamola), dirigida a artistes, creadores i productores emergents o amb necessitat de compartir dubtes.

Aquesta formació pretén donar una visió global i explicar quines són les eines necessàries de gestió per iniciar un projecte escènic: com organitzar-se i donar visibilitat a les creacions i col·laboracions.

Aquest curs està format per dues càpsules de quatre hores cada una. Al llarg d’aquesta proposta s’explorarà d’una manera pràctica com articular i vincular diferents paràmetres artístics, de producció, difusió i comunicació que comporta desenvolupar d’un projecte.

Els dos projectes es poden seguir per separat encara que recomanem fer les dues ja que considerem important tenir en compte totes les facetes administratives, econòmiques i logístiques del teu projecte abans de distribuir-lo.

La formació consta de dues càpsules. Pots escollir-ne una o les dues:

CÀPSULA 1: PRODUCCIÓ. DE LA IDEA A LA ESTRENA

Dilluns 12 d’abril de 10 a 14h

En aquesta càpsula s’explicaran tots els passos que s’han de seguir durant el procés de producció d’un projecte escènic. Ens centrarem a treballar com definir objectius, dissenyar estratègies, crear equips, elaborar pressupostos i buscar finançament, establir calendaris i començar a donar visibilitat al projecte.

Demanarem als participants que ens expliquin quin moment estan els seus projectes per orientar la sessió a les problemàtiques concretes.

CÀPSULA 2: DIFUSIÓ. DE L’ESTRENA A LA GIRA

Dilluns 3 de maig de 10 a 14h

Aquesta càpsula serà impartida per la distribuïdora Palo Santo. Compartiran la seva experiència en els aspectes de comunicació i difusió de projectes escènics. Explicaran quins són els materials i les estratègies necessàries per comunicar el projecte de la millor manera. També quins passos s’han de seguir per distribuir-lo.

Dilluns
12
abr
Des de
20 €
Finalitzat
Dilluns
03
mai
Des de
20 €
Finalitzat