Paul Fuster

Presentació de l'últim disc Go/Between

Suspès
DURADA:  75 minuts
Dissabte 06 de novembre | 22:00 h

Preus 
12€ 
6€ #SecretJove

Abonaments 
3-4 espectacles: 9,60€ 
5-7 espectacles: 9€
+8 espectacles: 8,40€

FITXA ARTÍSTICA
Paul Fuster, veu i guitarra
Jaume Catà, bateria
Alex Permanyer, baix

ACTIVITAT 360º
I si parlem de música?

Xerrada amb el grup dinamitzada per Joan Gener
Dissabte 06.11 – 20 h
Roca Umbert Fàbrica de les Art

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Paul Fuster és un músic d’una personalitat artística innegable, fruit de la seva trajectòria vital. Imprevisible, heterodox i amb dues grans passions: fer cançons i fabricar bicicletes.

Go/Between (Chesapik, 2016) és un disc cru, lliure d'artificis, directe, honest, sense filtres ni intermediaris tècnics entre cançó i oient. Mesclat pel mateix Fuster, es tracta d'una excepció sonora en temps de vocoders, filtres i plugins. Un projecte on sonen els acords de les guitarres que ell mateix ha concebut i construït a partir de fusta, rentadores, capotes de cotxe o acer. 

És un disc de ritmes i harmonies a vegades complexes, herència del seu grup de Nova York Proton Proton, però que flueixen amb tota naturalitat i caminen sols. Perquè si has conegut a Paul Fuster, és possible que hagis tocat una estona amb ell, i per tant és possible que hagis descobert la seva capacitat de convertir qualsevol melodia improvisada en un clàssic que ja mai et treuràs del cap.

Go/Between és un disc càlid, que no busca impressionar sinó acollir, mostrar una fotografia vital diferent de Repte, 36 Weeks o Happy Nothing. La fotografia d’un home que ho ha deixat tot, ha tornat a començar, anant o estant, tot sol o inseparable, sempre a fons i a tot volum. Les cançons retraten aquest estat i ho fan amb una profunditat poètica tan senzilla que esdevé rotunda i inapel·lable.

El motor d’aquesta visió és el que Fuster, expert a crear neologismes, anomena el Big OK: una sort de reconciliació amb la vida per part dels que ja coneixen la seva crueltat i contrasentit i la contemplen amb la certesa que, passi el que passi, és millor “morir amb un somriure en la cara”.

Si has conegut a Paul Fuster, saps que sempre va per lliure. I estilísticament no podia ser d’una altra manera. De vegades seguint la empremta de Elliott Smith, de vegades amb una picada d’ullet als Latin Playboys, de vegades lent i poderós com Low o Retributon Gospel Choir, però sempre personal i autèntic, sempre creïble. Aprofitem la tornada de l’exclamació i gaudim de Go/Between, perquè mai se sap on, com ni quan ens tornarem a trobar amb Paul Fuster. 

Pau Fuster converteix qualsevol melodia improvisada en una d'inoblidable.

VOLS SABER-NE MÉS?

Programa Late Motiv 184 | Paul Fuster (3 de febrer 2017)

Dissabte
06
nov
Des de
12 €
Suspès