Presentació temporada música clàssica 21-22

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Dijous 30 de setembre | 19:30 h

 Les entrades són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

Amb el musicòleg Xavier Chavarria i les formacions residents del Teatre Auditori de Granollers: Orquestra de Cambra de Granollers, Cor de Cambra de Granollers, VEUS Cor Infantil Amics de la Unió i Cor Jove Amics de la Unió.

Dijous 30 de setembre tindrà lloc la presentació de la Temporada 2021-2022 de Música Clàssica al Teatre Auditori de Granollers. El musicòleg i crític de Catalunya Música, Xavier Chavarria, serà l’encarregat de presentar i moderar l’acte, que comptarà també amb la presència dels directors/es de les diverses formacions que participen en la programació: Orquestra de Cambra de Granollers, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música de Granollers.

Música per emocionar, concerts de grans autors, homenatges, propostes amb directors i intèrprets d'excel·lència, estrenes i la participació d'artistes de la comarca. Tot, amb l'esperit d'explorar nous camins, èpoques i autors que facin emocionar i créixer tant al públic adult com als més petits de la casa!

Dijous
30
set