Gaga/people i jam improvisació amb Ariadna Montfort

Finalitzat
DURADA:  3 hores
Dissabte 27 de novembre | 17:30 h

 Llista d'espera

Preu:
3€ 

Nivell: inicial - intermedi

HORARIS:
Dissabte 27 de novembre de 17:30h a 20:30h

Consistirà en una sessió de Gaga seguida d'una Jam d'improvisació com a espai per a la celebració de tot allò que hem adquirit i despertat en nosaltres durant la classe.

El Gaga és un llenguatge de moviment desenvolupat pel coreògraf israelí Ohad Naharin, director de la prestigiosa companyia de dansa  Batsheva amb seu a Tel Aviv. El Gaga ens ensenya a escoltar el nostre cos y a treballar amb ell de manera que sigui el més versàtil, sensible, delicat, alerta, fort, flexible, intel·ligent i eficaç possible. Ens ajuda a identificar les nostres tendències a l'hora de moure'ns i ens aporta eines potents a l'hora d'interpretar i crear moviment. El Gaga ens Sintonitza amb les nostres debilitats i els llocs que potser tenim més descuidats dels nostres cossos. Durant la pràctica ens concentrem amb les sensacions sense deixar-nos seduir per la imatge que ens retorna el mirall, experimentant així la sensació de saber on som en cada moment sense la necessitat de veure'ns des de fora. Visitem llocs que es troben més enllà dels límits o barreres que crea la comoditat. Connectem amb el plaer que s'amaga en l'esforç, la passió de moure'ns, i el nostre instint. L'objectiu és apujar el volum de la connexió entre el conscient i l'inconscient, connectar amb les infinites possibilitats que ens ofereix el nostre cos i convertir-nos tant en l'autopista com en el conductor del nostre propi moviment.

El taller serà dinamitzat per l'Ariadna Montfort, ex ballarina de Batsheva i amb més de 10 anys d'experiència internacional impartint classes i tallers de Gaga.

Dissabte
27
nov
Des de
3 €
Finalitzat