FemPop

El Festival Musical Que No Vol Existir

Finalitzat
2021/2022
DURADA:  90 minuts
Dissabte 05 de març | 22:00 h

FITXA ARTÍSTICA
Charlotte Carpenter (Regne Unit)
Claudia Allmang (Catalunya)
Irene Zugaza (País Basc/Catalunya)

PREUS
12 €
6 € #SecretJove
Exclòs de descomptes

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Torna FemPop (El Festival Musical Que No Vol Existir) a la fàbrica! Alcem el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria musical amb un festival que dóna tot el protagonisme a les dones. Per a la quarta edició tornarem a l'essència del FemPop. Descobrirem espais sorprenents de la fàbrica per a celebrar el Dia Internacional de les Dones amb concerts íntims de les fabuloses Charlotte Carpenter, Claudia Allmang i Irene Zugaza.

Concerts íntims en llocs recòndits de Roca Umbert

FemPop amb... Charlotte Carpenter (Regne Unit). Les cançons de la jove cantant anglesa no acaricien, mosseguen. A vegades sona com uns White Stripes malenconiosos, altres com una PJ Harvey molt cabrejada, però sempre manté la seva personalitat inconfusible. Lluitadora incansable per la igualtat d'oportunitats per a les dones, ha fundat el segell discogràfic Babywoman Records. Amb Charlotte Carpenter aixecarem el puny com mai.

 

FemPop amb… Claudia Allmang (Catalunya). Diuen els astrònoms que no hi ha espectacle més bell que el naixement d'una estrella. En FemPop tindrem el luxe d'estar en primera fila quan succeeixi. La jove cantant de la Costa Brava només ha editat tres senzills, però hi ha més presència i qualitat en aquests deu minuts de música que en la discografia sencera de molts altres. Ja ha fitxat per Luup Records i els que saben tenen el seu nom subratllat en negreta per al 2022. Us aconsellem que us acosteu molt a Claudia Allmang ara que podeu, abans que es converteixi en un punt llunyà d'un escenari enorme.

 

FemPop amb… Irene Zugaza (País Basc/Catalunya). La música és un viatge, i poques artistes han recorregut més quilòmetres que la violinista i cantant basca. Bilbao, Madrid, Barcelona, Sevilla, Llatinoamèrica sencera… El passaport d'Irene Zugaza té tant suc com les seves cançons. En cada lloc es va deixar xopar de la música tradicional local, per a acabar aconseguint una veu pròpia inconfusible. Etiquetar-la és molt atrevit. Flamenc urbà, pop llatí, Klezmer folk. Queda tot massa complicat per a descriure la meravellosa senzillesa de les seves actuacions, on rendeix com ningú en les distàncies curtes. I és que les paraules més importants de les nostres vides sempre van ser i seran murmuri.

 

Dissabte
05
mar
Des de
12 €
Finalitzat