Rosalía, Festival fi de curs

Fit Dance Company

Finalitzat
2021/2022
DURADA:  80 minuts
Dissabte 18 de juny | 12:00 h

Preus:
Adult: 15€ (1 sessió)
Adult: 20 € (2 sessions)
Menors de 12 anys: 7€ (1 sessió)
Menors de 12 anys: 10 € (2 sessions)

En cas que vulguis comprar entrades per les dues sessions aprofita els descomptes comprant el paquet clicant aquí.

Sessió de les 10 h:
FESTIVAL CLASSES REGULARS


Us oferim un festival ple de dansa i acrobàcia, petits i grans, de totes les edats...mamis i àvies incloses!!! Ballant al ritme de moltes músiques i versions de la Rosalía i també d’altres cançons.
Des d’iniciació a la dansa fins tik tok, passant per modern jazz, contemporani, funky, hip hop, comercial i fit kid.
És un festival per mostrar la feina feta al llarg del curs, amb convidats sorpresa i actuacions també dels nostres profes. El festival està carregat d’energia, positivitat i moltíssima il·lusió. Estem segurs que us agradarà i no us deixarà indiferents.
Us hi esperem!!!

Sessió de les 12 h:
FESTIVAL CLASSES DE COMPETICIÓ

Aquest festival és una mostra del que han fet i treballat els alumnes de competició en les diferents disciplines que ofereix l’escola, en les modalitats de solistes, duos, grups i equips. Entre els ballarins i ballarines tenim a campions de Catalunya, campions d’Espanya i campions del món. Després de participar a diferents competicions al llarg de l’any i d’un treball molt intens, de molta exigència, disciplina i sacrifici, acabem el curs oferint una mostra de la nostra escola de competició, de la qual n’estem molt orgullosos i no només pels resultats. També carregats de somriures i unes coreografies espectaculars, estem segurs que gaudireu moltíssim d’aquest festival.
No us el perdeu!!!

Dissabte
18
jun
Des de
15 €
Finalitzat