Vaig ser pròsper

Projecte Ingenu

Finalitzat
2022/2023
DURADA:  70 min
divendres, 28 d’octubre | 20:00 h

Preus:
20€
10€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 16€
5-7 espectacles: 15€
+8 espectacles: 14€

Fitxa artística:
Autoria: Projecte Ingenu
Direcció: Marc Chornet
Interpretació: Víctor Josep Rodrigo, Cristina López, Toni Guillemat, Neus Pàmies, Anna Pérez, Xavier Torra i Martí Salvat

Sala Oberta

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Activitats 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Premi BBVA:

Col·laboradors:

Itineraris Jove
Descomptes #SecretJove
Compartir

Amb aquest espectacle, Projecte Ingenu tanca la seva trilogia dedicada a l’obra de Shakespeare, després de Hamlet i Romeu i Julieta. Un muntatge sense paraules, basat en l’obra mestre La Tempesta de Shakespeare, que transmet a la perfecció l’aposta escènica coral tan característica d’aquesta companyia. Plena de poesia visual, contemporaneïtat, subtilitat i una màgia que t’atrapa des del primer minut. 

Una obra total que apel·la al públic a participar dels deliris d’una ment antiga. D’un home vell que, en un altre temps, va ser pròsper. D’una casa que, en una altra època, va ser esplendorosa. De runes de memòria per a desenterrar, de fabulacions per evitar l’oblit. Un retrat fascinant i emotiu sobre la pèrdua de la memòria, explorant des del moviment i el cant. 

Espectacle guanyador del Premi BBVA de teatre d’enguany al millor espectacle i la millor direcció i del III Premi de residència artística El Born del Cercle Artístic de Ciutadella de Menorca. 

Un retrat fascinant i emotiu del que suposa la pèrdua de la memòria

Divendres
28
oct
20:00 h
 
Des de
20 €
Finalitzat