Official presentation of the gadgets for our salvation

Una proposta sobre la salvació del món

Comprar
Des de 15 €
DURADA:  55 min
Dissabte 05 de novembre | 20:00 h

Preus:
15€
7,50€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Júlia Barbany 
Mirada externa: Jordi Fondevila
Composició musical: Pol Clusella

Activitats 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Itineraris Jove Per explorar
Descomptes #SecretJove
Compartir

Partint de la idea d’identitat nacional Júlia Barbany, artista convidada de la temporada al Teatre Auditori de Granollers, es planteja un seguit de preguntes entorn de la construcció i deconstrucció d’identitats nacionals. Com l’estètica i el “gadget” articulen dinàmiques d’esperança que, sembla ser, es veuen fallides davant l’imminent apocalipsi.  

Apassionada dels còmics de distòpia i futurista i de les narratives apocalíptiques d’Isaac Asimov. Des de molt petita, Barbany va mostrar una gran fascinació per la fi del món, fet que la va portar a endinsar-se en un projecte del qual vol que el seu públic formi part. És ser la generació de la fi del món una garantia de transcendència històrica a la qual no estem disposats a renunciar? 

L’actriu i creadora, component del Col·lectiu Las Huecas, presenta aquest espectacle en solitari per reflexionar sobre l’ansietat que genera el fet d’estar perdent la nostra terra i sobre quin és el “gadget” que pot aportar-nos esperança cap a un futur ferm. Una conferència performativa que, a través de la ironia i la sàtira, es pregunta què hi ha després de la fi de tot? On anirà a parar la població quan la Terra sigui destruïda? 

Júlia Barbany és l’artista convidada del Teatre Auditori de Granollers 

Dissabte
05
nov
Des de
15 €
Comprar