Pasos largos

Coriolis. Compañia de Titiriteros

Finalitzat
2022/2023
dissabte, 17 de desembre | 20:00 h
DURADA:  50 minuts

Preus:
12€
6€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 9,60€
5-7 espectacles: 9€
+8 espectacles: 8,40€

Fitxa artística:
Cia. Coriolis

Dramatúrgia i interpretació: Maru Fernández
Direcció: Gerardo Martínez

Itineraris Per explorar
Descomptes #SecretJove
Compartir

Una dona i tres vestits que es transformen en escena consignen tres passos ─tres moments─ a la vida d'un personatge. Del poètic a l'humor àcid, la sensibilitat travessa temes profunds i comuns, com la vida en parella, la vellesa i els enllaços; mitjançant un llenguatge original que trenca el motlle de la comunicació tradicional. 

L'espectacle treballa amb el mil·lenari art de titelles, i mitjançant un exhaustiu treball d'experimentació el porta pel camí de la innovació i la mixtura per sorprendre a cada moment amb la seva versatilitat tècnica, que inclou titelles de boca i objectes, objectivació de cos, armat i desarmat a partir d'una cosa tan simple com un vestit o un full de paper. 

Coproducció uruguaià/argentina premiada per Iberescena, amb un equip jove i creatiu darrere d'una investigació profunda en els diferents llenguatges que el teatre de titelles actual contempla. Un treball exhaustiu de cerca i experimentació en les tècniques, aconseguint com a resultat de la mixtura i innovació, noves i personals formes de comptar des de les possibilitats d’una solista. 

Coproducció uruguai/argentina premiada per Iberescena pel seu treball escènic 

Dissabte
17
des
Des de
12 €
Finalitzat