Taller de moviment amb Janet Novás

Comprar
20 €
DURADA:  4 hores
dissabte, 28 de gener | 10:00 h

Preu:
20€
20% descompte per alumnes de les escoles de dansa de Granollers i membres de l’APDC

Horaris:
Dissabte 28 de gener de 10 a 14 h

Nivell inicial - intermedi

Compartir

Com potenciar la nostra creativitat?, quantes eines tenim al nostre abast que obviem?, com rescatar-les i treure’ls el màxim partit possible?, com convertir les idees o pensaments en moviment? Des de quin lloc em comunico?, és la meva obra un producte o un discurs?, on són els límits?, quina és la necessitat que em manté aquí i ara?, com silenciar el que és fals i deixar espai a la revelació del “veritable”?

Aquestes són algunes de les preguntes que m’han anat sorgint al llarg de la meva carrera com intèrpret i creadora, i que m’han portat a desenvolupar el meu treball. Per aprofundir aquestes qüestions he rescatat i desenvolupat una sèrie d’exercicis que són els que proposaré en aquest taller.

El taller es dividirà en dues parts. La primera començarà amb un escalfament basat en la repetició de petits exercicis que aniran evolucionant al llarg de la classe. A poc a poc s’anirà incrementant el nivell d’energia física, alliberant el nostre cos i descobrint noves possibilitats que ens endinsaran d’una manera més conscient al treball creatiu. A la segona part ens enfocarem en un treball més personal utilitzant eines bàsiques de la improvisació i posant a l’alumne sota una pregunta constant, ocupant-lo i ajudant-lo a trencar esquemes establerts; construint d’aquesta manera un discurs que respongui a les seves necessitats i interessos.

L'objectiu principal del taller, és despertar a l’alumne la necessitat de descobrir, de tafanejar, de gaudir i arriscar sense por a l’error o la idea del fracàs, atenent allò que ens mou, a aquesta veu interna que necessita expressar, comunicar i entregar.

Dissabte
28
gen
Des de
20 €
Comprar