Terra baixa (Reconstrucció d'un crim)

Finalitzat
2022/2023
dimecres, 10 de maig | 19:00 h
Durada: 150 min

Preus:
28€ Zona A
14€ Zona B
14€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 22,40€
5-7 espectacles: 21€
+8 espectacles: 19,60€

Fitxa artística:
Autoria: Àngel Guimerà
Direccio: Carme Portaceli
Dramaturgia: Pablo Ley i Carme Portaceli
Interpretacio: Pepo Blasco, Laura Conejero, Mohamed El Bouhali, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Mercè Mariné, Roser Pujol, Manel Sans, Kathy Sey i Anna Ycobalzeta

Sala Gran

      

Funció 100% accessible, amb ajuda auditiva, bucle magnètic individual, audiodescripció i visita tàctil (Touch Tour). Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí.

VISITA TÀCTIL (Touch Tour)
Visita tàctil destinada a persones amb discapacitat visual, amb baixa visió i acompanyants, que permet tocar el vestuari i l'escenografia abans de l'espectacle. Inscripcions al següent formulari.

Itineraris Grans noms
Descomptes #SecretJove
Compartir

Terra baixa és, per sobre de tot, una obra de teatre d’emoció trepidant que llisca des del drama rural cap a la tragèdia romàntica per esclatar en un últim crit alliberador, quan el Manelic etziba, després d’haver assassinat l’amo: «He mort el llop! He mort el llop! He mort el llop!». Tres vegades, a fi que quedi clar. El bé triomfa sobre el mal, la virtut sobre el vici, la puresa de les muntanyes (prop del cel) sobre la mesquinesa de la terra baixa (i, a baix de tot, la Barcelona industrial de finals del segle XIX i les seves misèries). 

Pablo Ley converteix el clàssic de Guimerà en un relat detectivesc i un thriller magnífic sobre la lluita de classes.Sense perdre de vista els orígens ni renunciar a l’essència d’aquest text universal, la dramatúrgia de Pablo Ley trasllada Terra baixa al segle XX i hi introdueix dos personatges nous: una periodista i un comissari de policia, en Vinagret. Aquest serà l’encarregat d’investigar un crim: un treballador ha assassinat el seu amo. En Manelic ha matat en Sebastià per alliberar la Marta (i a ell mateix).

El gran clàssic d’Àngel Guimerà

Més informació de l'espectacle a www.teatreauditoridegranollers.cat

Dimecres
10
mai
Des de
14 €
Finalitzat