ConcertO

De Tiago Cadete

Finalitzat
2022/2023
divendres, 12 de maig | 20:00 h
Durada: 60 min

Preus:
12€
6€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 9,60€
5-7 espectacles: 9€
+8 espectacles: 8,40€

Fitxa artística:
Creació, disseny de so i llum: Tiago Cadete
Disseny de so: Nico Espinoza
Amb la participació d'Alina Canosa, Alison Rojas, Àngel Arteaga, Damariz Ushiña, Danitsa Cabrera López, Elida Hernández, Emilsón Henry, Esther Lozano, Ikebana Cabrera, llonka Flores, Jonathan Zapata, Kevin Mazariegos, Leonela Rendón, Lucía de la Maza, Melodia A., Paulina Tovo, Roxana Gómez, S. Martínez, Sergio Del Rio, Thais Peixoto i Vinicio Figueredo.
Productor: Ana Lobato
Mediadora: Laura Colomé
Traducció i transcripció: Diana Cadete i Lucía de la Maza
Cap de premsa: Mafalda Simões
Producció: Co-pacabana

Espectacle coproduit amb Transversal i d’Artemrede, a traves del projecte europeu Stronger Peripheries

ACTIVITAT 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Granollers participa en aquest projecte a través de Xarxa Transversal

   

     

Itineraris Per explorar
Descomptes #SecretJove
Compartir

El portuguès Tiago Cadete, que situa la seva obra a la frontera entre les arts escèniques i les visuals, ha estat l’artista portuguès escollit per tirar endavant la peça escènica del projecte europeu Stronger Peripheries, del qual n'és part el Teatre Auditori de Granollers a través de la Xarxa Transversal.  

ConcertO és la proposta escènica que presenta l’artista. Un concert de múltiples veus d’immigrants llatinoamericans residents a Portugal i Espanya, testimonis que formen una partitura que revela processos migratoris contemporanis en juxtaposició amb la història colonial. Qui són aquests nous immigrants? I quins desitjos tenen quan arriben al país que va colonitzar el seu? El públic es converteix en escenari i l'escenari es converteix en públic. Un concert sense cos, un concert fantasmal de veus. 

Stronger Peripheries és el primer projecte que impulsa una xarxa europea de cooperació, la Coalició del sud, un grup de treball que vol reforçar les connexions entre iguals a través de projectes culturals, cultivant un estret diàleg entre artistes, operadors i comunitats. La nostra ciutat participa conjuntament amb Alcobaça/Pombal en un projecte que gira al voltant del concepte “de donar veu”.

Quins desitjos tenen les persones que tornen al país que els va colonitzar? 

Més informació www.teatreauditoridegranollers.cat

Divendres
12
mai
Des de
12 €
Finalitzat