La Pey. Una vida a l'escenari

Homenatge in memoriam d’una actriu granollerina

Finalitzat
2022/2023
dimecres, 17 de maig | 20:00 h
Durada: 90 min

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Compartir

És costum, en el món de l’espectacle, que quan alguna actriu arriba a obtenir el reconeixement popular per part del públic, ja no se l’anomeni pel seu nom propi sinó que s’utilitzi el seu cognom precedit per l’article “La” en senyal de respecte i veneració elevant-la així a categoria de mite. Fora del nostre país podem citar a “La Taylor”, “La Loren” En el nostre país “L’Espert”, “La Lizeran”. I a la nostra ciutat? En aquest microcosmos on quasi tots ens coneixem? Segur que en trobaríem alguna i entre elles sense cap mena de dubte Olga Pey “La Pey”.

Parlar de “La Pey” és parlar de la història del teatre d’aficionats de Granollers i més concretament de la Companyia Acte Quatre que ella liderava. Parlar de “La Pey” és parlar d’una actriu que tenia el do d’il·luminar-se quan pujava a l’escenari; és parlar d’una actriu elegant, que tot i la seva fragilitat era una actriu temperamental.

El món de la cultura de Granollers i concretament del teatre crèiem que l’hi devia un homenatge per totes les seves aportacions en el camp de les arts escèniques. I és per aquest motiu que us convidem a assistir en aquest acte de record i retre un sentit reconeixement a qui va ser una gran dama del teatre granollerí, a la nostre benvolguda Olga Pey “La Pey”.  

Dimecres
17
mai