Habitació 444: AQUÍ

Lorena Nogal amb HOTEL Col·lectiu Escènic

Entrades exhaurides
DURADA:  40 min
diumenge, 26 de març | 12:00 h

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Fitxa artística:
Autoria: HOTEL Col·lectiu Escènic i Lorena Nogal
Direcció: Lorena Nogal
Autoria / direcció musical: Collage musical
Interpretació: Anna Hierro, Èlia López, Robert Gómez, Álvaro Esteban i Lorena Nogal
Vestuari: Sau-Ching Wong
Fotografia: Hervé Guerrisi
Producció/acompanyament: Laia Duran i Marina Miguel
Coproducció: Dansa Metropolitana i HOTEL Col·lectiu Escènic

Lloc: La Tèrmica

Compartir

La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos en un espai arquitectònic.

La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. Una peça que pren com a partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, el fregament, la durabilitat o l’absència de toxicitat, mentre els intèrprets deixen a disposició de l’espai els seus cossos per explorar els seus límits. Un treball d’experimentació de textures vigorós i delicat que segueix els seus propis batecs instintius. AQUÍ és un acte de contemplació i una invitació a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix AQUÍ.

HOTEL Col·lectiu Escènic neix amb la voluntat de construir un punt de trobada amb l’imaginari d’altres creadors. El col·lectiu convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

Format per ballarines graduades el 2005 a l’Institut del Teatre, des de llavors, han pogut aprendre de diferents experiències artístiques, mestres i companyies que les han ajudat a créixer al llarg de més d’una dècada. A més d’intèrprets, són docents, assistents de direcció i cultiven l’interès per altres vessants artístiques.

Diumenge
26
mar
Entrades exhaurides