Presentació temporada música clàssica 23-24

Amb el musicòleg Xavier Chavarria i les formacions residents

Finalitzat
2023/2024
dijous, 28 de setembre | 19:00 h
Durada: 60 min

Les entrades són gratuïtes però cal inscripció prèvia.

Amb el musicòleg Xavier Chavarria i les formacions residents del Teatre Auditori de Granollers: Orquestra de cambra de Granollers, Veus Cor Infantil Amics de la Unió, Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i Cicle Carles Riera de l'EScola Municipal de Música de Granollers.

Sala Petita

Compartir

Dijous 28 de setembre tindrà lloc la presentació de la Temporada 2023-2024 de Música Clàssica al Teatre Auditori de Granollers. El musicòleg i crític de Catalunya Música, Xavier Chavarria, serà l’encarregat de presentar i moderar l’acte, que comptarà també amb la presència dels directors/es de les diverses formacions que participen en la programació: Orquestra de Cambra de Granollers, Veus Cor Infantil Amics de la Unió, Cor Jove Amics de la Unió, Cor de Cambra de Granollers i Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música de Granollers. A més dels concerts de clàssica, es presentaran també les òperes i sarsueles que ens esperen aquesta temporada.

Música per emocionar, homenatges a grans autors de la música clàssica i intèrprets d'excel·lència. Tot, amb l'esperit d'explorar nous camins, èpoques i autors que facin emocionar i créixer tant al públic adult com als més petits de la casa!

Més informació a www.teatreauditoridegranollers.cat

Dijous
28
set
Gratuït
Finalitzat