La leyenda del beso

Aula Lírica de Granollers

Finalitzat
2023/2024
diumenge, 12 de novembre | 18:00 h

Teatre Auditori Can Palots

Preus:
22€
11€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 17,6€
5-7 espectacles: 16,5€
+8 espectacles: 15,4€

Fitxa artística:
Mario, baríton líric Jesús Lumbreras Iván, tenor líric Nacho Guzmán Amapola, soprano lírica Mireia Dolç Gorón, tenor còmic Pol Calvo Cristóbal, actor Josep Calvo Alesko, actor Paco Barranco Simeona, tiple còmica Eulàlia Turull Ulita, actriu Carme Andrés
Direcció musical Anibal Gil Direcció coral Xavi Dolç Direcció escènica Paquita Santisteban Ajudant de direcció escènica Blai Altell Llum i so Sergi Pardo Orquestra Associació Musical Chalumeaux Ballet de l'Atelier Escenografia i vestuari Rafató Teatre

Cor de l’Aula Lírica de Granollers amb la col·laboració del Cor Fòrum Joan Abello

Espectacle en castellà

Descomptes #SecretJove
Compartir

La leyenda del beso és una sarsuela en dos actes, dividida en tres quadres. Amb llibret d'Enrique Reoyo, José Silva Aramburu i Antonio Paso, i música dels mestres Reveriano Soutullo Otero i Juan Vert. Es va estrenar amb gran èxit al Teatre Apolo de Madrid, divendres, 18 de gener de 1924. 
Aquesta sarsuela és considerada l'obra que porta a la fama els mestres Reveriano Soutullo Otero i Juan Vert. El llibret és un exponent de la sarsuela, amb certs tocs melodramàtics, alhora que certs elements exòtics per donar color. 
A la música, indubtablement de gran qualitat i vol líric, se la pot considerar com una òpera en si, atès el tractament tan profund de les veus i la riquesa orquestral, rarament contemplades a la sarsuela, fins a l'arribada d'autors com Sorozábal, Guridi, o Usandizaga, necessitant sempre de bons cantants i músics. 

un exponent de la sarsuela portada al camp de l'opereta

Diumenge
12
nov
Des de
22 €
Finalitzat