31 FAM

Presentació del nou àlbum 'X si ens veiem en una altra vida'

Finalitzat
dissabte, 3 de febrer | 22:00 h
DURADA:  60 min

Preus:
15€ anticipada
18€ taquilla
30€ meet&greet (entrades limitades, inclou concert i trobada amb els artistes)
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Itineraris Grans noms
Compartir

31 FAM presenta el seu quart àlbum compost per 14 temes que marquen una nova etapa musical de la formació, molt més fresca i actual, on barregen les últimes tendències de la música urbana amb el seu particular estil, obtenint com a resultat una línia musical que explora nous límits artístics en termes de lletres i producció. L'àlbum inclou també col·laboracions destacades com la del Good Jan de la P.A.W.N. Gang a “Pacte de Família”, la Mushkaa a “Spavila”, o BAMBA MF a “No Le Dura”.

Amb aquest nou àlbum ens deixen veure la seva maduresa musical, marcant el camí que seguiran com a punt d'inflexió d'aquest àlbum: una marcada evolució musical, lletres directes que aborden temes com la vida quotidiana, les relacions sentimentals, les inquietuds personals i la visió de la vida.

Un fenomen fan actual i referent de la música urbana

Dissabte
03
feb
Des de
15 €
Finalitzat