Albert Pla and The Surprise Band

Presentació de RumbaGENARIOS

Finalitzat
2023/2024
dissabte, 17 de febrer | 22:00 h
Durada: 90 min

Preu únic:
20€
Exclòs de descomptes

Fitxa artísitca:
Albert Pla, veu i guitarra
Diego Cortés, guitarra
Judit Farrés, samplers i teclat
Cors i ball: Sara Sambola, Cristina López y Ana Brenes (La Prenda Roja)
Coreografías: Belén Martí Lluch
Video: Nueveojos
Escenografia: Cube
Producció: Pedro Páramo

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Itineraris Grans noms
Compartir

Reconeguem-ho d'una vegada, Albert Pla no és un ésser humà sinó un mutant amb capacitat infinita per a la reinvenció. Després d'aquesta casaca rasa, les botes de "pocero" i el rostre de perfil aguilenc s'amaga un ens disposat a reprogramar-se quan considera oportú i oferir així una renovada i millorada versió de si mateix. Aliè a l'obsolescència programada i al síndrome de l'artista caducifoli, el de Sabadell ha tornat a demostrar-lo amb la seva actual proposta i l'actiu de The Surprise Band.

En ella no falta Diego Cortés, guitarra proverbial adscrit a la rumba salvatge i proscrit per la puresa flamenca, etern company. I s'afegeixen els sons electrònics de Judit Farrés, millor còmplice impossible, al costat de la participació en cors, palmes, ball i diversos quefers de les noies de la Peça Vermella: Cristina López, Ana Brenes i Sara Sambola. A les quals cal implementar la coreògrafa Belén Martí com a balladora pugilística preparada per al combat. Dones de llum, totes elles, extretes de la pedrera flamenca més incipient i amb projectes propis tan singulars com les reveladores Laboratoria.

Amb un Albert Pla genuïnament infal·lible!

Dissabte
17
feb
Des de
20 €
Finalitzat