Albert Lax

Presentació del nou disc 'La calma inquieta'

Comprar
12 €
dissabte, 2 de març | 22:00 h
DURADA:  60 min

Preu únic:
12€
Exclòs de descomptes

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Itineraris Jove
Compartir

Albert Lax ens presenta aquest 2023 el que serà el seu tercer treball discogràfic en forma de LP totalment en català. Des del doble single Espurnes i Fred, gravats a Musiclan per Quimi Portet al 2020, Albert Lax ha aconseguit definir el seu estil d’influència americana i portar-lo a un so únic i trencador que ens presenta amb aquest nou disc.

Albert Lax fuig del minimalisme, la producció juga a omplir de vida les cançons amb capes de guitarres i teclats, veus i percussions que ens omplen el cap. Així també es manté la força, el to èpic i ple de simbolisme de la música d’Albert Lax, sempre acompanyada d’una afiançada banda que fa que tot vibri amb passió i vida.

Una obra honesta, on cada element és tractat com una obra d’artesania

Dissabte
02
mar
Des de
12 €
Comprar