The Frame

Amb Eléctrico 28

Finalitzat
2023/2024
dissabte 13.04.24
Durada: 50 min

*L’espectacle tindrà lloc al Carrer Nou amb Anselm Clavé

Preu únic:
12€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Eléctrico 28
Daniela Poch, Josep Cosials, Jordi Solé, Alina Stockinger, Arnau Vinós, Jakob Rüdisser i Claudia Mirambell


Coproducció de:

Itineraris Per explorar
Compartir

Quatre personatges, entrenats en les disciplines de l'observació i l'ordenació de l'espai, les coses i els éssers, sotmesos al vertigen del directe i del fluir, tradueixen i donen focus a tot allò que està passant en l’espai mitjançant un univers sonor i visual.

Es convida al públic a seure en un retall d'un carrer prèviament habilitat. Una sala a l'aire lliure els espera acompanyat d'auriculars de principi a fi. El teatre està servit. Durant una estona, TOT és una gran obra teatral que no acaba mai. La font principal de l'experiència prové de la trivialitat de les coses que passen: una obra sense argument però amb ulleres d'augment.

El retall generat pels edificis adjacents obre la grandesa del teatre del món davant dels seus ulls. El frame retorna la mirada, es crea un joc i un espai escènic entre les persones (i animals) que per casualitat passen per aquell tros de carrer en aquell precís moment, els vianants que s'aturen als marges del requadre, el públic, les actrius i els actors.

Inspirada en les observacions urbanes i les ordenacions de qualsevol cosa de Georges Perec, aquesta peça proposa plantar-se davant dels transcórrer de la vida quotidiana i observar-lo, pensar-lo, calcular-lo, significar-lo, compartir-lo.

Una invitació a obrir el nostre cor i la visió a les coses banals que esdevenen poètiques

*L’espectacle tindrà lloc al Carrer Nou amb Anselm Clavé

Dissabte
13
abr
11:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
13
abr
13:00 h
 Carrer Nou amb Anselm Clavé
Des de
12 €
Finalitzat