Obeses

Presenten 'L’ai al cor'

Comprar
18 €
dissabte, 23 de novembre | 22:00 h

Preu #SecretJove:
18€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Arnau Tordera I, cantant i guitarra
Maiol Montané, bateria
Jaume Coll, baix
Arnau Burdó, teclats i veus

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Itineraris Grans noms Jove
Compartir

Obeses és un grup polaritzant: els ames o els odies. L'amor dels seus seguidors és intens i incondicional, mentre que l'odi sovint prové de persones que no els han escoltat o vist en directe, quedant-se només amb el discurs provocador del cantant i compositor Arnau Tordera I. Amb diversos premis importants com el Premi Altaveu, el Disc Català de l’Any 2016 de Ràdio 4 i el Premi Enderrock a Millor Artista de l’Any, Obeses és sinònim de qualitat en festivals i festes, oferint virtuosisme, bon gust i passió musical.

El grup osonenc presentarà el sisè disc d’estudi, que arriba 6 anys després del seu darrer —Fills de les estrelles (Música Global, 2018)—. Es tracta de L’ai al cor (Música Global, 2024).

Obeses retorna amb 'L'AI AL COR' després de sis anys d'absència

Dissabte
23
nov
Des de
18 €
Comprar