Joana Dark

Presentació del projecte 'Lo Secà'

Comprar
10 €
dissabte, 5 d’octubre | 22:00 h

Preus #SecretJove:
10€ anticipada
12€ taquilla

Fitxa artística:
Veu: Ariadna Rulló
Segones veus: Neus Llorens
Bateria: Kamy
Tècnic audiovisual: Samu Escudero

* Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala. El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Itineraris Per explorar
Compartir

Joana Dark és un projecte musical que recrea cançons tradicionals del segle passat, reflexionant sobre les arrels rurals dels nostres costums des d'una perspectiva femenina i amb un toc de música electrònica. 

Joana Dark presentarà el projecte musical Lo Secà, que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que van deixar constància del costumbrisme i les tradicions del segle passat, sempre des de la visió de la dona. Ariadna Rulló és qui està al capdavant d’aquest projecte. Filla del veterà del folk Ton Rulló, de mica en mica s’endinsa en el món de l’electrònica i dels programes d’edició musical, fins que al 2012 comença a produir el seu primer disc de la mà del seu amic i mestre musical Jordi Pegenaute. 

Cançons tradicionals amb toc de música electrònica sobre les nostres arrels rurals

Dissabte
05
oct
Des de
10 €
Comprar