El meu nom és Hor

Companyia PSiRC

Finalitzat
2017/18
DURADA:  60 minuts
Diumenge 29 d'abril | 19:00 h

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Direcció:
Rolando San Martin
Idea i creació:
Adrià Montaña i Wanja Kahlert
Interpretació:
Adrià Montaña i Wanja Kahlert

Disciplines:
Mans a mans, marionetes corporals, equilibris.

Sala Gran

ACTIVITATS 360º
Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

El meu nom és Hor de la companyia PSiRC és una peça basada en la poesia visual, l’expressió personal, la tècnica de circ (mans a mans, manipulació d’objectes i marionetes), l’estudi del moviment i un paper central de la il·luminació. L’espectacle investiga a través d’una barreja de tècniques i disciplines el moviment màgic de les marionetes, motor expressiu i emotiu de l’espectacle.

Sense que tinguin una presència directa en la peça, els artistes han begut de vàries fonts artístiques a l’hora d’entrar en mons abstractes, com ara les pintures del pintor surrealista Edgar Ende, amb el seu món desolat però en color i sempre amb una esperança al final.

PSiRC neix el 2011 i està formada per Adrià Montaña (àgil de mans a mans), Wanja Kahlert (portor de mans a mans) i Anna Pasqual (perxa xinesa). El seu primer espectacle, Acrometria, va girar durant 3 anys per Europa i Amèrica Llatina a 12 països. Amb més de 120 representacions, l’espectacle va rebre rellevants guardons, com el premi a l’espectacle de nit de la darrera edició de FETEN, el guardó “Freiburger Leiter” de la Kulturbörse de Freiburg 2016 com a espectacle d’arts de carrer, el premi Zirkolika 2012 a la millor companyia novell i el FAD 2013- Aplaudiment a la creació emergent.

La companyia va preparar l’espectacle El meu nom és Hor durant la residència al Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert i ha estat seleccionada pel projecte europeu De Mar a Mar, cofinançat en el marc del programa POCTEFA pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Diumenge
29
abr
Des de
10 €
Finalitzat