Cuculand Souvenir

Concepte i direcció: Roberto Olivan

Finalitzat
2017/18
DURADA:  60 minuts
Divendres 04 de maig | 21:00 h

PREUS
15€ Zona A
8€ Zona B

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Concepte, creació, direcció i coreografia:
Roberto Olivan
Creació i interpretació:
Manuel Tiger, Héctor Plaza “Buba”, Delia Ceruti, Luis García “Fruta”, Dunya Narli, Chey Jurado, Akira Yoshida, Tina Afiyan Breiova
Disseny, creació i direcció musical:
Laurent Delforge
Artista visual:
Romain Tardy
Assessorament a la dramatúrgia:
Piero Steiner
Vestuari:
Adriana Parra
Concepte i realització escenogràfica:
R.O.P.A Roberto Olivan Performing Arts
Direcció tècnica i disseny de llums:
Oriol Ibáñez
Fotografia, vídeo i comunicació:
Vèrtex Comunicació
Producció:
R.O.P.A. - Roberto Olivan Performing Arts
Producció executiva i management:
DROM-Carmina Escardó
Coproductors:
Grec 2018 Festival de Barcelona, ICEC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Teatre Nacional de Catalunya, Festival Sismògraf d’Olot, Kalamata International Dance Festival
Amb el suport de:
Xarxa Transversal, Fundación Municipal de Cultura de Valladolid/Teatro Lava, ATRIUM Viladecans, Solidança

Sala Gran

ACTIVITATS 360º
Taller amb Roberto Olivan

Dissabte 28.04.18—11 h
3€ — Inscriu-te!

Presentació de l’espectacle a càrrec de Sara Esteller
Divendres 04.05.18—20.15 h

Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

Qui ens salvarà de nosaltres mateixos?

Dansa i circ contemporanis es fusionen amb la tecnologia en una producció de gran format que explora l’impacte de l’evolució tecnològica en la nostra quotidianitat.

Roberto Olivan posa sobre l’escenari el resultat d’un procés d’investigació creativa a través de la unió entre les arts escèniques i la tecnologia, i ho fa acompanyat de ballarins i artistes de circ, de la música electroacústica de l’escultor de sons Laurent Delforge, i de la il·luminació escenogràfica de Romain Tardy, un dels artistes visuals més importants de l’escena digital actual.

Cuculand Souvenir ens convida a reflexionar sobre com hem deixat de fer servir la tecnologia per passar a viure-la i com projectem el futur mentre construïm el passat. I és que la tecnologia i el pas del temps són dos factors imparables i inalienables de la nostra societat. La velocitat dels fets i els canvis constants, amb els seus avantatges i desavantatges, sembla que ens han portat a viure en una mena d’absurditat, de terra de bojos o “cuculand”, on irònicament la nostra genialitat ens permet crear eines més eficients que mai per tornar enrere, sent alhora amos i esclaus de l’avanç tecnològic.

Per la seva banda, el valor del temps en l’obra medita sobre la pèrdua de control del present. Estem fets de records i imaginació, partim d’una herència i una tradició històrica, de manera que davant d’un present/futur incert, el passat es transforma en un record superficial, un “souvenir” d’una època perfecta, un factor d’alienació que ens ajuda a escapar de la nostra realitat. Però, realment era tot perfecte? O potser la nostàlgia per un passat idealitzat no és més que una trampa que no ens deixa mirar cap al futur?

Divendres
04
mai
Des de
15 €
Finalitzat