Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Zaquizamí

Companyia Roberto G. Alonso

Finalitzat
2017/18
DURADA:  60 minuts
Diumenge 04 de març | 18:00 h

PREUS
12€ adults
6€ menys 16 anys

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i coreografia:
Roberto G. Alonso
Interpretació: 
Borja Fernández, Laura Marsal i Laia Vancells

Sala Gran

Edat recomanada a partir de 4 anys

ACTIVITATS 360º
Viu la dansa!

Activitat gratuïta.
Aforament limitat. L'entrada serà per ordre d'arribada.
Diumenge 04.03.18¬17h
Teatre Auditori Granollers

Zaquizamí és un espectacle de dansa on les joguines i les andròmines abandonades a les golfes cobren vida, busquen noves oportunitats i fan dels seus defectes virtuts. Però què és el zaquizamí? Amb aquest nom es coneixen els espais on es guardaven els objectes en desús. En aquesta història, aquest lloc és al fons del passadís: hi ha tres prestatges mal posats, una porta amb pany i clau i un endoll que no funciona. Cada cop que s’apaga el llum, s’hi fa una festa. Els seus habitants, els que no es veuen però hi són, comencen a viure, a jugar i a somiar quan es pensen que no els senten.

Durant l’obra, tres actors ballarins, que dominen diferents tècniques de dansa, donen vida als estris que són en aquest espai, tot plegat acompanyat d’una acurada selecció musical que s’adequa al que es vol transmetre al públic en cada moment. Un cant colorista i vital, ple de màgia i imaginació que vol despertar l’interès, la motivació i l’emoció dels més petits tot fent-los gaudir de les arts de la dansa, el moviment i l’escena. Un autèntic regal pels sentits!

L’espectacle és de la companyia del director i coreògraf Roberto G. Alonso, que té més de vint anys d’història i que s’ha convertit en un referent de la dansa a Catalunya i a Espanya pel seu llenguatge coreogràfic.