Escolania de Montserrat

Més de 700 anys cantant la pau

Finalitzat
2017/18
DURADA:  90 minuts
Divendres 25 de maig | 21:00 h

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Direcció:
Llorenç Castelló
Orgue:
Vicenç Prunés

Concert inclòs en el cicle de música sacra “La Música del Cel”

Inclòs en els actes de Granollers Vila Oberta a la pau 2018

Escolania de Montserrat
Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat participa en la commemoració del 80è aniversari del bombardeig de Granollers, 10 anys més tard de solemnitzar la inauguració de l’orgue Josep Maria Ruera de Sant Esteve de Granollers, excel·lent orgue alemany que ha permès a la ciutat celebrar anualment un cicle de concerts d’orgue.

A l’entorn del patrimoni musical propi generat a Montserrat mateix al llarg dels segles, L’Escolania proposa en aquest concert fer un tribut especial a la pau, amb peces del segle XXI com és l’estrena de Da Pacem Domine del jove compositor igualadí, Pol Requesens. El concert comptarà també amb obres de Bernat Vivancos –una d'elles, L'Ametller, peça dedicada a la pau i estrenada al 2017 al Kennedy Center de Nova York amb motiu del centenari del President J.F. Kennedy–, Francis Poulenc, el Mestre Ruera, Francesc Civil i obres del repertori propi que l'Escolania canta a Montserrat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR