Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

Tots Dansen 2018

Projecte educatiu de dansa

Finalitzat
2017/18
DURADA:  60 minuts
Del 15.05.18 al 18.05.18 | 20:00 h

Exclòs de descomptes

FITXA ARTÍSTICA
Coreografia:
Constanza Brncic

Instituts participants:
Institut Celestí Bellera (Granollers)
Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)
Eugeni Xammar (L’Ametlla del Vallès)
Institut El Vern (Lliça d’Avall)
Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès)
Institut Baix Montseny (Sant Celoni)
Institut Marta Estrada (Granollers)

Sala Gran

El projecte, organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, celebra la seva 6ena edició complint el seu principal objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva.

Tots Dansen no ha deixat de créixer des que se’n va fer la primera edició, la temporada 2012/2013, amb 3 ciutats, 8 instituts i 562 alumnes participants. Al 2017 es va dur a terme l’aplicació de la seva cinquena edició, amb la participació de 7 ciutats de la Xarxa, 30 centres de secundària implicats i 1.822 joves entrant en contacte amb la dansa contemporània, amb un resultat de 18 funcions. Aquest 2018, el projecte continua creixent amb una ciutat més que hi participa i amb el desdoblament del projecte amb 3 coreògrafs: Inés Boza, Constanza Brncic i Toni Mira.

Com cada any, el projecte és impulsat a la comarca per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori de Granollers on, finalment, tindran lloc les representacions finals, resultat de tot un procés de creació coreogràfica que es comparteix durant tot un trimestre entre alumnes i professors, amb la supervisió artística dels coreògrafs i ballarins professionals.

Dimarts
15
mai
Des de
5 €
Finalitzat
Dimecres
16
mai
Des de
5 €
Finalitzat
Dijous
17
mai
Des de
5 €
Finalitzat
Divendres
18
mai
Des de
5 €
Finalitzat