Presentació de l'espectacle a càrrec de Sara Esteller

Cuculand Souvenir

Finalitzat
2017/18
Divendres 04 de maig | 20:15 h

Sala Petita

Aforament limitat. L'entrada serà per ordre d'arribada

Cuculand Souvenir
Cuculand Souvenir
Cuculand Souvenir
Cuculand Souvenir
Cuculand Souvenir
Cuculand Souvenir

Cuculand Souvenir és la nova producció de la companyia d’arts escèniques, Roberto Olivan Performing Arts, on Olivan ha volgut explorar l’impacte de la tecnologia en el camp de l’expressió personal creativa. Sara Esteller, crítica de Recomana, contextualitzarà la companyia i l'espectacle per conèixer els detalls d'aquesta creació multidisciplinària de gran format, la qual es presenta com una provocació que interroga la nostra condició humana en una realitat d'immediatesa global i constant.

El Teatre Auditori de Granollers compta amb Recomana per algunes activitats 360º. Recomana és un associació de crítics sense ànim de lucre que mira de donar valor al producte cultural a partir de la prescripció, virtualment (web i xarxes socials) i presencialment (organitzant accions amb públic en directe).

Sara Esteller, llicenciada en Periodisme, diplomada en Gestió d’Arts Escèniques i docent de comunicació i màrqueting cultural, és redactora i crítica de dansa en publicacions i webs especialitzades com ara El Hype, Recomana o el Blog de Temporada Alta. Ha treballat en gabinets de comunicació de festivals escènics i va ser coordinadora de continguts de la revista especialitzada D Danza i d’altres publicacions institucionals escèniques. Actualment, treballa amb la companyia Thomas Noone Dance, tasca que combina amb diferents col·laboracions en l´àmbit escènic desenvolupant projectes propis per apropar la dansa a un públic més ampli.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR