Els finalistes dels Premis Enderrock per votació popular

14.02.2018

Els Premis Enderrock 2018 ja tenen finalistes i entre els nominats hi ha artistes i propostes d'escena grAn!

Les rutes de l’esclavatge de Jordi Savall, La Capella Reial de Catalunya i Hespèrion XXI està entre els nominats a millor disc de clàssica. El proper 24 de març al Teatre Auditori de Granollers, Jordi Savall oferirà la seva versió de la Passió segons Sant Marc, de Bach, de la mà de les dues formacions que dirigeix, La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations, i amb la participació de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. 

La cançó Vint-i-un botons de Blaumut ha estat escollida per votació popular com una de les cançons finalistes al premi a la millor cançó de pop rock del 2017. Tindrem l'ocasió d'escoltar-los el 6 d'abril al Teatre Auditori de Granollers.

Els Amics de les Arts competeixen amb Txarango i Zoo pel guardó al millor artista. També han estat escollits pels premis millor disc de pop-rock pel disc Un estrany poder, que presentaran el 21 d'abril a la sala de concerts Nau B1, i millor videoclip amb El seu gran hit.

I entre els finalistes a millor disc per a públic familiar, Macedònia ha estat nominat pel disc Estic contenta que tindrem l'oportunitat d'escoltar el 7 d'abril a la sala de concerts Nau B1.

El públic podrà escollir els guanyadors de cada categoria fins al 25 de febrer, dia en què es tancarà definitivament la votació popular. La sorpresa es revelarà el dimecres 7 de març a l'Auditori de Girona, durant l'entrega dels guardons. 

NotíciesVeure'n més