Tria i remena!

 

La vida està plena de decisions, opcions, camins. Diuen que per tenir una vida plena s’ha de saber escollir. Amb el lema Tria i remena us hem volgut transmetre que Escena grAn també t’ofereix una gran quantitat d’opcions: teatre, música clàssica i moderna, circ, màgia, dansa, humor i espectacles familiars. Hi ha un bon grapat d’espectacles que haureu de desgranar i triar els vostres imperdibles; aquelles perles que no podeu deixar escapar!   

Una primera part de la programació plena de grans noms i cares conegudes que va de setembre de 2024 a gener de 2025 i que inclou més de seixanta propostes de totes les disciplines artístiques i per a totes les edats i gustos. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Vam obrir la temporada 20/21 amb un eslògan carregat d’energia: Amb moltes ganes! Després del confinament teníem ganes de recuperar-nos, trobar-nos, abraçar-nos i compartir.

Amb els aforaments reduïts, les distàncies de seguretat i les mascaretes anàvem recuperant el públic. Un públic fidel que ens va tornar a fer confiança.

La temporada 21/22 ja començàvem a veure la llum, vam decidir tenyir la temporada d’ocells voladors i plegades vam Aixecar el vol. Mentre hi ha vida, hi ha teatre, música, dansa i circ, és per això que a la temporada 22/23 d’Escena grAn ens posicionàvem així: Deixa’m que t’expliqui una història. Ara sí, respirem amb certa normalitat i el públic així ho heu demostrat, omplint les platees i gaudint de tota mena d’històries.

La temporada passada 23/24 vam voler posar èmfasi en com mirem el món i des d’on el mirem i per això us proposem Una altra manera de veure el món. Això és el que els artistes fan, ens mostren la seva mirada particular per tocar-nos l’ànima. Els escenaris d’Escena grAn ho fem possible tancant el cercle, fent de pont.

Només ens queda donar-vos les gràcies, gràcies per venir, gràcies per mirar i obrir-vos a noves experiències, sense vosaltres, tot deixa de tenir un sentit. Prepareu-vos l’agenda perquè tenim moltes ganes de fer-vos volar i explicar-vos històries que ens proposin mirades diferents! Trieu i remeneu!

Equip Escena grAn