horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Tret de sortida de la nova temporada 2018-19 d'Escena GrAn

20.07.2018

El dissabte 22 de setembre a les 21h aixequem el teló de la nova temporada d'Escena GrAn al Teatre Auditori de Granollers amb l'espectacle inaugural de Rhumansde la companyia Rhum & Cia.

Primer va ser Rhum, desprès Rhumia, i ara... Rhumans! La triologia clownesca d’espectacles divertits ha seduït i fascinat el públic des del primer moment. Escena grAn ha escollit pel seu espectacle inaugural de la temporada un muntatge amb música, interpretat per un repòquer d’artistes que fascinaran tothom amb les històries surrealistes que se succeeixen a la pista.

L'espectacle té un preu de 5 €. Compra la teva entrada aquí!
L'entrada és gratuïta si t'abones a Escena GrAn abans del 10 de setembre (fins exhaurir localitats). Cal recollir l'entrada gratuïta a les taquilles del Teatre Auditori de Granollers si fas l'abonament presencial, o a través del mail info@escenagran.cat si fas l'abonament online. Abona't a Escena GrAn!

Les taquilles del teatre estan tancades per vacances d'estiu del 16 de juliol fins el 4 de setembre. A partir del 5 de setembre, estaran obertes en horari habitual de dimecres, dijous i divendres de 17 a 19:30 h i una hora i mitja abans dels espectacles.

Una nit plena de sorpreses per donar el tret de sortida a una temporada de més de 60 espectacles de teatre, música, òpera, dansa, circ, màgia... Benvinguts i benvingudes a casa!

NotíciesVeure'n més