Semilla

Festival elPetit

Comprar
Des de 8 €
DURADA:  30 minuts
Diumenge 20 de novembre | 18:00 h

Preu:
8€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Companyia Tea Tree

Creació i interpretació: Sara Olmo i Pierre Viatour
Creació musical: Mark Dehoux

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Sala Gran 
Recomanat de 2 a 6 anys

Activitats 360º— Taller De la terra al cel

Itineraris Familiars
Compartir

Semilla parla de l'alegria de sembrar, d'imaginar una nova vida. Sembrar amb l’esperança que creixi! Cal esperar, tenir paciència, acceptar el ritme de la natura i mentrestant jugar amb el temps. Deixar-se endur per la incertesa, el desconegut. Al final, què sembrem? On germinarà? On arrelarà? Una planta creix malgrat tot i una idea germina qui sap on! 

A l'escenari, un duet còmplice combina la dansa i el circ al voltant d'una llavor. Una obra de poc text, només algunes paraules i el moviment dels cossos de Sara Olmo i Pierre Viatour. Aquests són els elements essencials que ens endinsen en el seu univers ple de picardies. Obren la nostra imaginació, com si fossin finestres, i ens donen ales per ser lliures. 

La companyia Tea Tree acaba de néixer, però els seus fundadors tenen una important experiència artística. Sara Olmo, era ballarina i coreògrafa de la companyia Les Vikings i Pierre Viatour és portador de cos a cos en el circ i actor. Van començar a treballar conjuntament amb la creació de l'espectacle Cache-cache, creat pel Théâtre de la Guimbarde. Aquest espectacle va rebre el premi Ministra Alda Gréoli a les trobades de públic jove de Huy l'agost de 2017.  

Un nou llenguatge dels cossos per alimentar la imaginació i difondre la inspiració

Diumenge
20
nov
Des de
8 €
Comprar

Espectacles relacionats

De la terra al cel
Comprar
2022/2023
De la terra al cel
A càrrec de la Companyia Tea Tree
20.11.22 | 11:00 h
Centre d'Arts en Moviment
Cursos i tallers
Cursos i tallers Dansa