Mozartland

La Companyia del Príncep Totilau

Finalitzat
2022/2023
dissabte, 14 de gener | 18:00 h
DURADA:  40 minuts

Preus:
5€
3€ menys de 16 anys

Fitxa artística:
Música: Wolfgang Amadeus Mozart
Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs
Arranjaments: Pol Requesens
Interpretació: Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué
Nens Mozart: Laura Hervàs i Bernat Hervàs
Músics: Ester Alonso, David Andújar, Laia Pàmies i Mariona Tusset

Recomanat a partir de 2 anys

Activitats 360º
—17 h. Taller de manualitats. Activitat gratuïta

Itineraris Familiars
Compartir

Mozartland és un concert-espectacle que us convida a entrar a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens de carn i ossos. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenificaran, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg. 

Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l’habitació de jugar de la seva casa de Salzburg, enmig d’una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l’habitació! 

Els dos infants juguen amb els conills i fan entrar en el seu joc els protagonistes dels contes que més els agraden: la granota, la princesa consentida, el rei, la caputxeta, el llop, l’àvia, el Hansel i la Grettel, la bruixa i, fins i tot, els músics de Bremen. 

Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música. 

Vols entrar a l’habitació del petit Mozart i la seva germana Nannerl?

Dissabte
14
gen
Des de
3 €
Finalitzat