Antònia Font

Gira per teatres

Finalitzat
2023/2024
Del dissabte 27.01.24 al diumenge 28.01.24
Durada: 120 min

Les entrades del Teatre Auditori només es poden comprar a la pàgina web oficial o a les taquilles del Teatre. L'organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada ni l'accés a la sala si no ha estat adquirida en el punt de venda oficial.

Preus:
35€ Zona A
17€ Zona B
Exclòs de descomptes

Fitxa artística:
Pau Debon, veu
Pere Debon, bateria
Joan Roca, baix i contrabaix
Jaume Manresa, teclats i piano
Joan Miquel Oliver, guitarres
Joan Miquel Oliver, música i lletra
Antònia Font, producció musical

Sala Gran

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Itineraris Grans noms
Compartir

Després dels seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida. Aquesta aturada va durar fins el dia de l’espectacular penjada d’una lona al carrer Mallorca de l’Eixample de Barcelona, el juny de 2021, en què s’insinuava que el grup tornava amb una actuació a Primavera Sound.

Aquest fet va portar a una gira curta de concerts de gran format, en què va ser evident que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Finalitzada la gira, en la qual hem vist per primer cop que Antònia Font ha involucrat un desplegament tècnic de primer nivell i per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, s’ha decidit encetar una gira de teatres.

AntÒnia Font torna als escenaris de la manera més propera

Dissabte
27
gen
20:00 h
 
Des de
17 €
Finalitzat
Diumenge
28
gen
Des de
17 €
Finalitzat