Amazones

Amb Agrupación Señor Serrano

Finalitzat
2023/2024
dissabte, 18 de maig | 18:00 h
Durada: 55 min

Preus:
8€
Exclòs de descomptes

Fitxa artística
Dramatúrgia i direcció: Olympus Kids 
Performer: Jofre Carabén 
Música: Roger Costa Vendrell 
Realització de maquetes: Lola Belles 
Fotografia: Leafhopper project 
Management: Art Republic
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, Sala Beckett i Centro de Cultura Contemporánea CondeDuque i la Mostra Igualada.

Sala Oberta

Itineraris Familiars
Compartir

Què passa en la ment d'un nen o nena quan senten parlar per primera vegada de Prometeu, les Amazones, Hèracles, Demèter, Zeus o Hipòlita? El projecte familiar Olympus Kids de l’Agrupación Señor Serrano s’apropia dels mites grecs per posar en qüestió temes clau dels nostres dies, a partir de referents actuals, i per debatre obertament sobre aquests des d'una mirada crítica i allunyada de respostes fàcils.  

Amazones és la segona peça d’aquesta sèrie teatral formada també per Prometeu i Demèter. A través d’una mirada atrevida, l’espectacle es qüestiona per què van creure les amazones que necessitaven crear una societat sense homes? Per què els herois masculins de l’antiguitat reaccionaven de forma agressiva davant d’aquesta societat alternativa? És lícit l’ús de la violència per defensar-se dels atacs externs? Nenes, nens, som tots iguals o hi ha alguna cosa que ens fa diferents? 

L'espectacle es basa, per tant, en una visió desenfadada dels mites grecs destinada a nenes i nens. 

Què passa quan presentem un mite grec davant els ulls de nenes i nens?

ATENCIÓ: Aquest espectacle és només per a infants, perquè puguin gaudir de l’espectacle en autonomia sense la presència dels pares a sala. 

Dissabte
18
mai
Des de
8 €
Finalitzat