Paula Grande

Presentació del disc D.O.´s

Comprar
Des de 15 €
DURADA:  75 min
Dissabte 05 de novembre | 22:00 h

Preus:
15€
7,50€ #SecretJove

Abonaments: 
3-4 espectacles: 12€
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,50€

Fitxa artística:
Paula Grande, veu
Vic Moliner, baix
Andreu Moreno, percussió

Itineraris Imperdibles
Descomptes #SecretJove
Compartir

Una denominació d'origen és una classificació que determina si un producte és originari d'un lloc en concret, certificant unes característiques que són exclusives a una zona i amb els factors naturals o humans inherents a ella, donant-li al producte una marca de valor i exquisidesa. 

Amb D.O.’s (denominación de orígenes) Paula Grande ens ve a parlar de les persones que tenen una història de vida que no dóna estatus social, que socialment no s’entén com a sinònim de qualitat que lluny d’obrir-te mercats et tanca portes, una darrera de l’altra.

D.O.’s (denominación de orígenes) és un disc que ha vist la llum  la primavera del 2022. Un conjunt de 10 cançons amb la senzillesa d’un format a trio que a través del llenguatge del hip hop i els ritmes afrollatins, unes melodies que fan ballar i unes lletres que expliquen històries reals i palpables, fan reconèixer-se als altres en l’orgull i la festa de la lluita. 

L’element clau d’aquest tercer disc de Paula Grande és la introducció del cuatro veneçolà, instrument que la lliga amb la seva tradició familiar i que l’acompanya en aquesta aventura de ballar i fer ballar les penes. 

Paula Grande ens farà ballar fins i tot les penes!

Dissabte
05
nov
Des de
15 €
Comprar